maandag 18 januari 2010

CO2 op school

Zag in een documentaire op tv / internet een reportage over een nieuwe systeem die ze op scholen gaan plaatsen. Hierdoor kunnen mensen beter leren en hun goed concentreren.

Aktivia BV is specialist in CO2-Meters en heeft mede via www.co2-meter.com een zeer goede naam opgebouwd in ondermeer kinderopvang, onderwijs en het bedrijfsleven. De CO2-meters van Aktivia zijn namelijk ideaal voor op school, kinderopvang en kantoor.


Via LED's en/of LCD display geven onze CO2-meters de luchtkwaliteit weer en is het meten, monitoren en regelen van uw luchtkwaliteit kinderspel geworden. Over ons gelezen in de media? Gezien op TV? Het model AKTIV 2010 uit onze eigen productielijn, waarbij LED-weergave gecombineerd wordt met ppm-waarden op LCD-display, is een graag geziene CO2-Meter op scholen & kinderdagverblijven. Maar net zo goed voor gebruik in huis of op kantoor.

Door bewustwording van de luchtkwaliteit wordt het ventilatiegedrag van de gebruikers verbeterd. Ook kunnen de Aktivia CO2-Meters ventilatiesystemen volautomatisch aansturen. Ons model AKTIV 2210 is hier een goed voorbeeld van. Voor digitale en grafische verwerking van gegevens attenderen wij u graag op de AKTIV 106 datalogger.

Eigenschappen:

• Nauwkeurige CO2 metingen
• Voorzien van 3-6 LED's oplopend van groen, oranje, rood
• Grenswaarden zijn vooraf ingesteld
• Zeer onderhoudsarm
• Uitermate geschikt voor scholen en kinderdagverblijven
• Geschikt voor wandmontage en via bijpassende houder geschikt als tafelmodel
• ATTENTIE: wordt geleverd inclusief netadapter


Scholen, kinderdagverblijven, kantoren, particulieren en andere CO2-Meter gebruikers zijn wij graag van dienst. Een CO2-Meter van Aktivia is aan te schaffen via de webwinkel op www.co2-meter.com of neemt u contact op met één van onze medewerkers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten